Coșul tau

MINETE ACCESORII S.R.L.

Sediu social: Şoseaua fabrica de glucoza nr 9B cam 1, bloc c, scara d, etaj 12, ap 1202, Sector 2 București

CUI: 40114454

Numele magazinului: Lotus Home

Website: https://www.lotushome.ro/

Adresă punct de lucru: Str. Tineretului 66, Roșu, Ilfov, 077042

Nr. de ordine în Registrul Comerțului: J40/15997/07-11-2018

Serviciile furnizate de site-ul lotushome.ro (vor fi menționate de acum înainte drept „Servicii”) și produsele vândute de site-ul lotushome.ro precum șampon, creme, săpunuri și altele (vor fi menționate de acum înainte ca „Produs”) sunt supuse prezentului contract de TERMENI ȘI CONDIȚII între Lotus Home (va fi menționat ca „lotushome” de acum înainte) și utilizatorii acestor servicii și/sau produse (vor fi menționați ca „Utilizator” de acum înainte).

Utilizatorul acceptă și declară prin prezenta că este de acord, recunoaște și se angajează în mod expres că, prin vizitarea sau utilizarea site-ului nostru web, se consideră că a citit acești termeni și condiții, care se referă la principii, politica de confidențialitate și condițiile de serviciu ale relației între Utilizator și Lotus Home, au înțeles conținutul acestuia și au fost obligați de acești termeni și condiții și el/ea va acționa în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile aferente.

Prin accesarea site-ului nostru web, se consideră că Utilizatorul a citit și a acceptat acești termeni și condiții. Nu continuați să utilizați site-ul www.lotushome.ro dacă nu acceptați toți termenii și condițiile menționate pe această pagină.

Lotus Home poate schimba total sau parțial serviciile oferite prin intermediul site-ului web și termenii acestui acord în orice moment, fără a fi notificat utilizatorului. De îndată ce aceste condiții sunt anunțate pe site, ele vor intra în vigoare cu promptitudine. Utilizatorul este responsabil pentru urmărirea modificărilor. Se consideră că Utilizatorul a acceptat astfel de modificări prin continuarea accesului la Website care este considerat contract între Utilizator și Lotus Home. Utilizatorul poate continua să beneficieze de serviciile oferite atâta timp cât acționează în conformitate cu acești termeni și condiții.

PROCESUL DE COMANDĂ

Pentru a putea folosi serviciul personal de imprimare furnizat de Lotus Home, Utilizatorul se autentifică cu informațiile contului său. După ce se conectează cu contul său de Facebook sau Instagram, Utilizatorul poate plasa fotografiile sale pe produsul pe care îl alege. După plasarea fotografiilor, Utilizatorul poate face o comandă pe site introducând informațiile necesare pentru comandă și plată.

Informațiile de comandă și plată introduse de Utilizator și fotografiile utilizate în tipărire sunt depuse și trimise către infrastructura Picma.ro. După ce a primit toate informațiile și fotografiile comenzii, site-ul Picma.ro va verifica automat informațiile și fotografiile ca și cum ar exista vreo problemă. După acest control, plata este debitat de pe cardul de credit al Utilizatorului.

După confirmarea plății dumneavoastră, Lotus Home va trimite un e-mail care să indice primirea comenzii dumneavoastră. După trimiterea e-mailului, comanda dumneavoastră intră în procesul de producție. Cu excepția cazului în care Utilizatorul a primit un e-mail care indică primirea comenzii, se consideră că nu a fost primită comanda.
Toate informațiile despre comanda finalizată sunt salvate de Lotus Home  timp de 90 de zile și apoi sunt șterse la sfârșitul acestei perioade de 90 de zile. Informațiile introduse în sistem de către Utilizator nu pot fi partajate terților fără acordul deschis al Utilizatorului.

PROCES DE LIVRARE

Ne propunem să livrăm produsele comandate de către Utilizator în 7 până la 10 zile lucrătoare. Orice întârziere a livrării nu dă dreptul de a anula comanda sau dreptul de a face cerere sau dreptul de a pretinde despăgubiri. În scopul de a nu deteriora produsele comandate în timpul livrării, produsele se livrează companiei de expediție așa cum sunt ambalate. Lotus Home nu poate fi făcut responsabil pentru eventualele daune produse de către compania de transport sau agenții acestora care le-au livrat așa cum sunt ambalate. Produsele comandate sunt livrate Utilizatorului de către compania de transport cu contract.

DREPTURI DE AUTOR

Lotus Home nu poate fi făcut responsabil pentru nicio încălcare a drepturilor de autor asupra produselor comandate. Utilizatorul acceptă și declară că numai și în totalitate el/ea este responsabil pentru consecințele legale care decurg din orice încălcări ale reglementărilor legale privind drepturile de autor. Utilizatorul acceptă și se angajează că deține drepturile de autor asupra produselor comandate și/sau a primit acordul scris al proprietarului drepturilor de autor și/sau nu va exista nicio încălcare a drepturilor de autor din cauza produselor comandate. Lotus Home, nu are nicio responsabilitate pentru corectitudinea sau continutul fisierelor comandate de Utilizator. Utilizatorul acceptă, declară și se obligă că în timpul comenzii și distribuției produsele el/ea respectă legea turcă și/sau legea drepturilor de autor din celelalte țări în care produsele vor fi distribuite. Toate modelele produse de Picma sunt proprietăți intelectuale și industriale ale Picma. Utilizatorul acceptă, declară și se angajează că nu va folosi aceste modele în scopuri comerciale fără permisiunea prealabilă.

GARANȚIE

Utilizatorul își notifică toate reclamațiile referitoare la produse la numărul de telefon de pe site-ul Lotus Home în 14 zile de la livrarea produselor către Utilizator. În cazul în care reclamația Utilizatorului este văzută ca fiind imediată după evaluarea la notificare Lotus Home fie dă o nouă comandă pentru produsului comandat, fie rambursează prețul după deducerea costurilor de tipărire. Dreptul de alegere aparține Lotus Home nu este responsabil pentru nicio eroare a utilizatorului sau pentru orice uzură rezultată din păstrarea în condiții necorespunzătoare, cu excepția erorilor de tipărire.

GENERAL

Site-ul www.lotushome.ro nu poate fi utilizat cu niciun conținut interzis. Orice conținut care conține lista de mai jos este considerat conținut interzis conținut. Orice conținut care induce în eroare, pornografic, obscen, agresiv, umilitor, blasfemie și așa mai departe. Orice conținut care încalcă drepturile de autor și/sau orice conținut fără consimțământul scris și fără drepturilor de autor ale proprietarului. Orice conținut care încalcă drepturile personalității. Codurile informatice care conțin cod rău intenționat, cum ar fi viruși, fișiere corupte etc. și/sau care îngreunează sau împiedică utilizarea serviciului.

Orice conținut care este ilegal sau promovează activități ilegale. Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate drepturile de autor legate de produsul pe care l-a comandat. Site-ul Picma.ro este deschis utilizării persoanelor care se conectează cu informații corecte de Facebook și Instagram și introduc complet informații despre adresă. Utilizarea serviciului de către Utilizator depinde de notificarea corectă, completă și la zi a tuturor informațiilor solicitate către site-ul Picma.ro. Minorii pot folosi site-ul Picma.ro numai cu permisiunea unui Utilizator adult care detine un card de credit.

Lotus Home își rezervă dreptul de a interzice accesarea site-ului Picma.ro și a software-ului persoanelor care au încercat sau ar putea încerca să încalce termenii acestui acord. Lotus Home nu oferă o garanție sau o asigurare pentru autenticitatea, actualitatea, performanța, integritatea sau adecvarea materialelor găsite pe site-ul Picma.ro sau transmise acestui site pentru orice scop. Utilizatorul este de acord că astfel de informații și materiale pot conține incertitudini și erori.

Lotus Home nu este responsabil pentru niciuna dintre aceste incertitudini și erori. Lotus Home nu poate fi făcut responsabil pentru orice daune directe sau indirecte care pot apărea din utilizarea sau eșecul serviciului și utilizarea contului Facebook sau Instagram de către alții. Utilizatorul trebuie să suporte toate riscurile legate de utilizarea informațiilor sau materialelor conținute în site-ul www.lotushome.ro și/sau a produselor și/sau serviciilor. Lotus Home nu poate fi făcut responsabil și nu are nicio obligație în acest sens.

Dacă există vreo diferență între acești Termeni și Condiții și versiunea în limba română a Termenilor și Condițiilor, versiunea în limba română a Termenilor și Condițiilor va fi considerată valabilă. Instanțele București au jurisdicție pentru orice dispute care decurg din utilizarea serviciului.