Coșul tau

Cine suntem noi?

Fondată în 1965, İDAŞ a început producția la fabrica din Topkapı, Istanbul în 1967 și și-a continuat producția la fabricile Bozüyük înființate în 1976. İDAŞ, care de la înființare produce saltele pentru milioane de consumatori și lanțuri hoteliere gigantice, a reușit să devină marca căutată a industriei saltelelor cu arcuri cu o experiență de peste cincizeci de ani, bazându-se doar pe cei mai meticuloși și talentați meșteri. İDAŞ, unde calitatea și utilizarea materialelor bune este o tradiție, este sinonim cu calitate și încredere încă din 1965. İDAŞ a adoptat întotdeauna principiul producerii de produse mai bune și de calitate superioară. Și astăzi, paturile Idas, unde măiestria lumii vechi de o jumătate de secol este combinată cu arta lumii noi, fac parte din bogata noastră moștenire.

Cât costă livrarea?

Pentru comenzile sub 400 lei (TVA inclus) costul livrării pe teritoriul României, indiferent de localitatea în care vă aflați, este de 40 lei (TVA inclus) . Pentru comenzile de peste 400 lei (TVA inclus), costul livrării în România este gratuit.

Cum pot să plătesc?

Plata se face ramburs la livrare sau transfer barcar. Dacă ați ales să plătiți ramburs, veți plăti curierului în momentul livrării produselor.

Cât durează livrarea?

Timp de livrare 2-4 săptămâni.