Coșul tau

LOTUS HOME ROMÂNIA
Cine Suntem Noi?

LOTUS HOME ROMÂNIA

Fondată în 1965, İDAŞ a început producția la fabrica din Topkapı, Istanbul în 1967 și și-a continuat producția la fabricile Bozüyük înființate în 1976. İDAŞ, care de la înființare produce saltele pentru milioane de consumatori și lanțuri hoteliere gigantice, a reușit să devină marca căutată a industriei saltelelor cu arcuri cu o experiență de peste cincizeci de ani, bazându-se doar pe cei mai meticuloși și talentați meșteri. İDAŞ, unde calitatea și utilizarea materialelor bune este o tradiție, este sinonim cu calitate și încredere încă din 1965. İDAŞ a adoptat întotdeauna principiul producerii de produse mai bune și de calitate superioară. Și astăzi, paturile Idas, unde măiestria lumii vechi de o jumătate de secol este combinată cu arta lumii noi, fac parte din bogata noastră moștenire.

Vezi Filmarea

LOTUS HOME OFERĂ

Produsele LOTUS HOME oferă un somn liniștit, confortabil și sănătos. LOTUS HOME pune accent pe calitate și confort.

Plată Securizată

Plățile cu cardurile de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online.

Livrarea Gratuită

Pentru comenzile sub 400 lei costul livrării pe teritoriul României, indiferent de localitatea în care vă aflați, este de 40 lei. Pentru comenzile de peste 400 lei, costul livrării în România este gratuit.

24/7 Suport

Pentru a accesa Suportul 24/7, clienții pot utiliza numărul de telefon cât și WhatsApp.

Calitatea și confortul sunt în același loc!

Somn profund, fără stres

Înfruntarea stresului în orice moment al zilei este un moment inevitabil al vieții moderne.